Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam katıldığı ortak yayında İYİ Parti lideri Meral Akşener'e, "Çıkmış inşaatlara 'çukur' diyor. Biz bir şeye yapıyoruz dersek biz bunu yaparız Meral Hanım. Bizim adımıza dikkat et. Benim adım Tayyip, soyadım da Erdoğan. Erdoğan'a da dikkat et. Tayyip ismine de dikkat et. Konuşurken buna göre konuş. Beni kendinle uğraştırma" demişti.
Meral Akşener ise dün akşam yaptığı paylaşımda, "Giderayak seni çok gergin gördüm Recep Bey. Akşamları papatya çayı iç, iyi gelir" ifadelerini kullanmıştı.
Meral Akşener, bugün Adıyaman'da gazetecilere yaptığı açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o sözlerine ilişkin konuştu. Akşener şunları söyledi: "Sayın Erdoğan'ın beni tehdidinizin üçüncüsü bu. Önce 31 Mart seçimlerine giderken 'Zaten bu bayanın dokunulmazlığı da yok, bu bayanı hapse gönderirim' dedin. Ben de hapis çantasını hazırladım çıktım ve 'buyur birader, ben buradayım' dedim. İkinci tehdit Rize'ye gittiğimizde 'Ey gelin hanım görürsün gününü' dedi. Ben Rize'ye gittim ve benim eşim de Rizeli. Orada ilçeleri gezdim bir tarafta AK Partililer bağırdı. Bu da ikinci tehdit, 'Bunlar iyi günlerin. Daha başına neler gelecek' demişti.