Pegasus’tan yüzde 30 indirim kampanyası

Pegasus’tan yüzde 30 indirim kampanyası

Pegasus havayolları yurtiçin özel indirim kampanyası başlattı.

Kampanyaya göre biletlerini 26 Mart 2021 saat 23:59’a kadar (Türkiye saati) havayolundan alanlar , 12 Nisan – 9 Haziran tarihleri arasında vergiler hariç yüzde 30 indirimle uçacaklar.

Kampanya detayları:
Kampanya sadece flypgs.com ve Pegasus Mobil uygulaması üzerinden satın alınan biletlerde geçerlidir. Ödeme adımına doğru ilerleyip, ilgili kampanyalar başlığı altındaki “Yurt İçi %30 İndirimli” butonuna tıklandığında, bilete söz konusu indirim yansıyacaktır.
Kampanyadan yararlanmak isteyen tüm misafirlerimizin Pegasus BolBol üyesi olması ve yolcu bilgileri girilirken her bir misafirimizin kendi Pegasus BolBol üyelik numarasını (üyelikte kayıtlı olan cep telefonu numarası) girmesi gerekmektedir.
Henüz Pegasus BolBol üyesi olmayan misafirlerimiz kampanya süresi içinde Pegasus BolBol üyesi olarak kampanya kurallarına uygun biletleme yaptıkları takdirde kampanyadan faydalanabilir.
Kampanyadan bebek yolcular (0-2 yaş) yararlanamaz. Kampanyadan çocuk misafirlerimiz ise 18 yaşından büyük bir üyemiz üzerinden bağlı üyelik oluşturarak faydalanabilir.
İndirim kapsamında düzenlenecek olan iç hat biletleri Eko paket ücret içeriğini kapsar. İç hatlarda Eko paket dışındaki paketler için sadece bilet fiyatı üzerinden indirim uygulanacaktır. Bilet fiyatı üzerine eklenecek ek hizmetler (koltuk seçimi, yemek, bagaj gibi) ve paketler ayrıca ücretlendirilecektir.
Bu kampanyadan satın aldığınız biletleri ceza ödemeden değiştirebilir, açığa alabilirsiniz. Değişiklik yaptığınız durumda yalnızca iki bilet arasındaki ücret farkını ödeyerek (Eğer değişiklik yapılan uçuşun her şey dahil toplam Taşıma Ücreti, ilk uçuşun her şey dahil toplam Taşıma Ücretinden yüksek ise) biletinizi değiştirebilirsiniz.
Cezasız değişiklik ve açığa alma hakkı ile ilgili diğer tüm detaylar için https://www.flypgs.com/kampanyali-ucak-biletleri/tum-ucuslarda-cezasiz-degisiklik-hakki sayfasını ziyaret ediniz
Kampanya kapsamında düzenlenen tüm Biletler ile ilgili değişiklik, iptal ve iade kuralları ilgili ücret sınıfı için Pegasus Genel Kurallarında belirtilen değişiklik, iptal ve iade şartlarına tabidir.
Burada belirtilmeyen konularda Pegasus Genel Kuralları geçerlidir.
Pegasus, kampanya süresince kurallarda tek taraflı değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kampanya şartları, değişiklik öncesinde gerçekleştirilmemiş işlemler ile ilgili olarak herhangi bir hak oluşturmaz. Böyle bir durumda kazanılmış hak iddiasında bulunulamaz.

KAYNAK: TURİZM AVRUPA

HABERE YORUM KAT