İki kez tecavüze uğrayan kadın orduya katıldı! Kadınlara silah kullanma çağrısında bulundu

İki kez tecavüze uğrayan kadın orduya katıldı! Kadınlara silah kullanma çağrısında bulundu

İsrail'de iki kez tecavüze uğrayan genç kadın orduya katıldı. Askerde silah kullanmayı öğrenen genç kadın, tüm kadınlara kendilerini korumak için silah kullanma çağrısında bulundu.

İlk olarak sekiz yaşındayken bir yetişkinin cinsel istismarına uğrayan Orin, 15 yaşına gelince de 18 yaşındaki erkek arkadaşının cinsel saldırısına uğradı. Yaşadığı travma nedeniyle içine kapanan ve insanlara olan güveni kaybolan Orin, İsrail Savunma Bakanlığı Arama Kurtarma biriminde görevlendirilmek üzere askere alındı.

img-2863.jpg

Askerde silah kullanmayı öğrenen Orin, bu süre zarfında silahlara karşı özel bir ilgisi duymaya başladı.Artık sürekli silah taşıyarak kendini tecavüzcülere karşı korumaya başlayan Orin, tüm kadınlara kendilerini korumak için silah taşımlarını ve yetkililerden kadınlara daha fazla silah taşıma izni vermelerini istedi.

img-2862.jpg

Orin şöyle devam etti: "İlk olarak sekiz yaşındayken benden yaşça çok büyük olan bir kişinin istismarına uğradım. Yaşadığım bu olay beni o kadar etkiledi ki kendime olan özgüvenimi kaybettim ve her şeyden korkmaya başladım.Bunun sonucu olarak sessiz ve içine kapanık, sadece birkaç arkadaşı olan bir insan oldum. Sürekli yetişkinlerden şüphelendim ve onlara hiç güvenmedim."

img-2861.jpg

18 yaşında geldiği İsrail Savunma Güçleri bünyesinde bulunan Arama ve Kurtarma biriminde görev alan Orin, bu süre zarfında silah kullanmayı öğrendi.Bir süre sonra silahlara aşık olan Orin, yaşadıkları taciz olaylarının aynısını tekrar yaşamamak için silah kullanmaya başladı. Silahlara karşı özel bir ilgisi olan Orin, silah koleksiyonu yapmaya başladı. Sürekli koleksiyonu ile fotoğraflar paylaşarak tüm kadınlara kendilerini korumak için silah kullanma çağrısında bulundu.

KAYNAK: HABERLER.COM
FOTOĞRAF. HABERLER.COM

HABERE YORUM KAT