Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne trafik sıkıştı

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne trafik sıkıştı

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne hatıra fotoğrafı çektirmek için gelen ve köprüde horon tepen vatandaşlar trafik yoğunluğuna neden oldu.

İSTANBUL - İstanbul Boğazı'na inşa edilen 3. köprü olan ve dün açılışı yapılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne hatıra fotoğrafı çektirmek için gelen vatandaşlar trafik yoğunluğuna neden olurken, bir yandan da renkli görüntüler oluşturuyor.

Düğün öncesinde konvoy halinde köprüye gelen Hatice-Abdullah Turan çifti, araçlarından inerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

AA muhabirine iki mutluluğu bir arada yaşadıklarını söyleyen damat Abdullah Turan, "Allah devletimize zeval vermesin. Gerçekten çok büyük bir hizmet. Harika bir köprüye kavuştuk, aynı zamanda evleniyorum. Bu anları torunlarımıza da anlatmak nasip olur inşallah." dedi.

Köprüde horon

Eşiyle köprüde aracından inerek horon tepen Ali Haspolatlı da 3. köprünün Türkiye ve İstanbul'a hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Bu çok anlamlı bir hizmet. Ülkemizin zor günlerinde birlik ve beraberlikle neler yapılabilineceğini devlet büyüklerimiz çok güzel ortaya koydu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Polis ekipleri, geçiş sırasında araçlarını durdurup çoluk çocuk fotoğraf çekip görüntü alanları trafiği aksatmamaları için uyarıyor.

HABERE YORUM KAT