Sezai Koç yeniden başkan

Sezai Koç yeniden başkan

Sıla Yolu Avrupa Türk Otomobil Kulübü Derneği'ne yeniden başkan seçilen Sezai Koç, anavatana araçlarıyla giden Türklere verdikleri hizmetlerin artarak devam ettiğini söyledi.

DORTMUND - Sıla Yolu Avrupa Türk Otomobil Kulübü Derneği (DTAC), Türkiye’ye araçla seyahat etmeyi planlayan vatandaşlara hizmet sunuyor. DTAC, Alman Otomobil Kulübü Frankfurt (AVD) ile işbirliği içerisinde, profesyonel bir ekiple üyelerine sorunsuz seyahat imkanı sağlıyor.

Yeniden DTAC Başkanı seçilen Sezai Koç ve ekibi, izin sezonunun yaklaşması sebebiyle izine karayolundan gidecek vatandaşlara yeni ve kaliteli hizmet sunabilmek için şimdiden kollarını sıvadı. Yapılan Yönetim Kurulu seçimiyle tekrar oy çokluğuyla başkanlığa getirilen Koç, yapacakları yenilikleri paylaştı.

Sezai Koç, “AVD öncülüğünde ve AVD işbirliği ile Tüm Avrupa’da geniş servis ağımız ile müşterilerimize olay yerinde, hızlı çözümler sunuyoruz. Avrupa’nın tamamını kapsayan profesyonel ağımız sayesinde cevap süremiz çok daha kısalır ve sürücülerimiz ihtiyaç duydukları yüksek kaliteli asistans hizmetlerini her an ve her yerde en kolay şekilde edinirler. Aynı zamanda müşterilerimizin tazminat masrafları ciddi oranda azalmaktadır. AVD işbirliği ile son derece tecrübeli tele-teknisyenlerimiz önce sorunu teşhis eder, sonra çabuk ve kolay çözüm önerilerini telefondan müşteriye iletir.  Daha kompleks vakalarda, tele-teknisyenlerimiz sürücüleri çabuk ve güvenli bir şekilde en yakın yetkili servise yönlendirir. Tele-teknisyen ekibimizin telefondan sunduğu akıllı çözümler ile otomotiv üreticileri, sürücülerine vaat ettikleri yüksek kaliteli asistans desteğini çok düşük maliyetlerde sunmuş olur” bilgisini verdi.

Koç, sözlerini şöyle sürdürdü: “AVD işbirliği ile Sıla Yolu, temel hedefini vatandaşlarımızın, müşterilerinin gecikmeden yollarına devam etmelerini sağlayarak ve tamir masraflarını azaltarak, müşterilerinin sorunlarını vaktinde çözmek olarak tanımlar. Türkiye genelinde yol yardım hizmeti Türkiye’deki iş partnerlerimiz ile en iyi şekilde gerçekleştirilmektedir. Avrupa’nın neresinde olursanız olun ciddi motor arızaları veya araç gövde hasarları için çekim hizmeti verilir. Türkiye’de ihtiyaç duyulması durumunda Türkiye deki iş ortaklarımızla çekim hizmet ağı kullanılarak bu hizmet verilir. Gerekli hallerde araç, özel çekiciler ile en yakın gümrük ofisi veya servis istasyonuna getirilir. Eğer gerekli yedek parça serviste bulunmuyorsa anında sipariş verilir. Eğer müşterinin yedek parça temini veya parça değişim ihtiyacı varsa, ilk önce Türkiye’deki muhtemel kaynakları araştırıyoruz. Gerektiğinde yedek parçanızın teminini Avrupa’dan gerçekleştiriyoruz. araçlar en yakın servise çekilir. Sıla Yolu, sigorta şirketine ilk incelmeden sonra detaylı bir hasar raporu gönderir.

Bu hizmet hasar masraf çizelgesi temel alınarak sağlanır. Tüm Avrupa ülkeleri, Avusturya, Slovenya, Hırvatistan, Sırbistan, Bulgaristan, Makedonya, Yunanistan, Macaristan ve Romanya dahil ve Türkiye’de 7/24 yol yardımı ile her zaman size hizmet vermekteyiz. 

Resul Güvenci / Silayolu.com

HABERE YORUM KAT