'Oteller sezon ortasında kepenk kapattı'

'Oteller sezon ortasında kepenk kapattı'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ne yazık ki mevcut durumda arzu ettiğimiz turizm, çıtanın gerisindedir" dedi.

ANTALYA - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, turizmde Türkiye'nin çıtanın gerisinde olduğunu belirterek, "Bizler özellikle turizmdeki darboğazı yakinen takip ediyor, yaşanan sorunlar karşısında çözüm yolları üretmekten geri durmuyoruz" dedi.

Devlet Bahçeli, Antalya'nın Alanya ilçesinde belediyenin 304 milyon lira yatırımla 216 projesinin toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. "Devlet Bahçeli" plakalı otomobille geldiği tören alanında Bahçeli, top atışlarıyla karşılandı. Törende konuşan Bahçeli, partisinin millet için yapılan ve yapılacak her hizmet ve eserle iftihar ettiğini belirterek, Türkiye'nin gelişmesinde tek bir çivi çakanların bile kendileri için kıymeti olduğunu söyledi.

Bahçeli, "Ne yazık ki mevcut durumda arzu ettiğimiz turizm, çıtanın gerisindedir. Özellikle geride bıraktığımız yıl bazı oteller, turizm sezonunun henüz orta yerinde kapılarını kapatmak durumunda kalmıştır. Kayba uğrayan sadece işletme sahipleri olmamış, evine ekmeğini götüren turizm çalışanları da zor günler geçirmiştir. Hepinizin malumudur ki Rus uçağının düşmesinden sonra bu sorun daha da belirgin hale gelmiştir. Son zamanlarda bazı Avrupa ülkeleriyle yaşanan kimi sorunlar da ortadadır. Unutmayınız ki, bizler özellikle turizmdeki darboğazı yakinen takip ediyor, yaşanan sorunlar karşısında çözüm yolları üretmekten geri durmuyoruz" diye konuştu.

Devlet Bahçeli, turizmle ilgili yaşanan sıkıntıların aşılmasına yönelik önerilerini bir raporla iktidarın ve kamuoyunun dikkatine sunduklarını hatırlattı. 

 

HABERE YORUM KAT