'Ödlek değilsen çık karşıma'

'Ödlek değilsen çık karşıma'

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a canlı yayında tartışma çağrısı yaptı: Ödlek değilsen, korkak değilsen, yüreğin yetiyorsa çık karşıma.

İSTANBUL - Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon programında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek, "İşi gücü benimle uğraşmak. Yatıyor Kılıçdaroğlu, kalkıyor Kılıçdaroğlu. Bir Kılıçdaroğlu hastalığına tutulmuş. Ben buradan yine söylüyorum. Onun deyimiyle 'ödlek' değilse, korkak değilse, yüreği yetiyorsa çıksın karşıma. Ben 10 dakika konuşacağım, o yarım saat konuşsun. İstediği televizyonda, istediği moderatörün önünde tartışalım. Karşıma çıkamıyor, korkuyor. Biliyor ki ben bir soru sorduğum zaman cevap veremeyecek, susacak" dedi.

"Hangi konuyu istiyorsa onu tartışalım. Şu konuyu alayım, Kılıçdaroğlu'nu sıkıştırırım dediği konuları alsın gelsin. Bütün bakanlarını alsın gelsin. Ben tek başıma geleceğim. Hodri meydan" diye konuşan Kılıçdaroğlu, "Hakimlerin bağımsız olduklarını iddia ediyorlar ama biz onların bağımsız olmadığını çok iyi biliyoruz" ifadelerini kullandı.

AKP faiz lobisine çalışıyor

AKP'nin 15 yıl içerisinde yurt dışına 142 milyar dolar faiz ödediğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Bu ülkeyi kim yönetiyor? Fransızlar mı yönetiyor? Japonlar mı yönetiyor? Faiz yüksekse düşürün kardeşim. Düşüremiyorsan o koltuktan ayrıl. Bu içeride ödenen faiz değil. Dışarıya, spekülatörlere ödenen faiz. Bunlar faiz lobisine çalışıyor" ifadelerini kullandı.

ekran-resmi-2017-07-12-21.30.23.png

HABERE YORUM KAT