'Millet için yürüdüklerini gördünüz mü?'

'Millet için yürüdüklerini gördünüz mü?'

AKP Sözcüsü Mahir Ünal, CHP'nin terör örgütlerinin sözcülüğünü yaptığını iddia ederek, "Cumhurbaşkanımıza iftira etmede bunların üstüne yoktur" dedi.

KAHRAMANMARAŞ - AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından Ankara'dan İstanbul'a "adalet" yürüyüşü başlatan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi, "Şimdi bunlar yürüyorlar ya, siz bunların hiçbir gün olsun millet için yürüdüklerini gördünüz mü? Bu ülkenin öğretmeni Aybuke öğretmen bütün masumiyetiyle PKK terör örgütü tarafından şehit edilir, ağızlarını açıp da PKK terör örgütüne bir kelime söylemezler" dedi. Mahir Ünal, memleketi Kahramanmaraş'ta partisinin düzenlediği iftara katıldı. Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, ilçe belediye başkanları, AKP ilçe başkanları ile yönetiminin katıldığı iftarda konuşan Ünal, Türkiye'nin son 4 yıldan beri çok ağır bir saldırı altında olduğunu söyledi. Ünal, "Gezi olaylarıyla başlayan, 17-25 Aralık ile devam eden 15 Temmuz'la final yapmayı düşündükleri, ama hamdolsun millete çarpıp darmadağın oldukları bir süreci yaşıyoruz. Bunun farkında olmalıyız" dedi.

Tankların önünden sıvıştı

Son 4 yıldan beri Türkiye'nin bir şekilde yönetilebilir bir ülke haline gelmesi için küresel güçlerin mücadele verdiğini, FETÖ, PKK, DEAŞ ve DHKP-C terör örgütlerinin de bunun taşeronluğunu yaptığını ifade eden Ünal, şöyle konuştu: "Peki bunun sözcülüğünü kimler yapıyor? Dönün bir bakın Türkiye karşıtı güçlerine, Türkiye'nin seçilmiş hükümetine karşı düşmanlık yapan güçlerin, Tayyip Erdoğan karşıtı güçlerin sözcülüğünü kim yapıyor? Oynanmak istenen oyunu çok iyi göreceğiz. Şimdi bunlar yürüyorlar ya, siz bunların hiçbir gün olsun, millet için yürüdüklerini gördünüz mü? Bu milletin derdi için, tasası için bunların hiç, herhangi bir şekilde gayret gösterdiklerine şahit oldunuz mu? DHKP-C savcımızı şehit eder, bunlar bu ülkenin şehit edilen savcısının yanında yer almazlar. Kimin yanında yer alırlar? O savcıyı şehit eden teröristin yanında yer alırlar. Bu ülkenin öğretmeni Aybuke öğretmen bütün masumiyetiyle PKK terör örgütü tarafından şehit edilir, ağızlarını açıp da PKK terör örgütüne bir kelime söylemezler. Ama bunlar ne söylerler, Cumhurbaşkanımıza iftira etmede bunların üstüne yoktur. Dün yine bir iftira attılar. İftira atmakla kalmıyorlar, yalan söylemekle yetinmiyorlar, bir de onun üstüne etrafını başka yalanlarla besliyorlar. Bunların derdi hakikat ya da adalet değil. Bunların derdi, 4 yıldan beri devam eden Türkiye karşıtı cephenin amacına ulaşması için kendilerine verilen görevleri, kulaklarına sufle edilen kelimeleri maalesef tekrar etmekten ibarettir. Ama şunu bilsinler ki; bu millet her şeyin farkında. Bu millet, kimin ne yapmak istediğini görüyor. Bu millet, 15 Temmuz gecesi hayatını ortaya koyan Tayyip Erdoğan'ı da biliyor, kontrollü bir şekilde tankların önünden sıvışan, kaçan Kemal Kılıçdaroğlu'nun kim olduğunu çok iyi biliyor bu millet."

HABERE YORUM KAT