Lösemili çocuklar moral depoladı

Lösemili çocuklar moral depoladı

Almanya'nın Oberhausen kentinde kanserli çocuklar ve ailelerine yönelik faaliyetler bulunan Umut Yolu Derneği, bir moral eğlencesi düzenledi.

DUİSBURG - Almanya'nın Oberhausen kentinde kanserli çocuklar ve ailelerine yönelik faaliyetler bulunan Umut Yolu Derneği’nin bahçesinde gerçekleştirilen şenlikte, hastaneden ortamından uzak bir gün yaşandı.

-umut-yolundan-losemili-cocuklar-icin-moral-etkinligi_8759_dhaphoto4.jpg

Umut Yolu Derneği'ne üye olan vatandaşlar da, aileleriyle şenliğe katıldı. Bahçede çeşitli oyun makineleriyle doyasıya eğlenen çocukları, etkinliğe davet edilen palyaço da gün boyu güldürmeye çalıştı. Etkinlikte Mevlana Kids minikler grubu semazen gösterisinde bulundu, ardından da “Katibim” (Üsküdar'a gider iken) oyununu canlandırarak davetlilerden alkış aldı. Şenlikte, kadın, erkek ve çocuklar arasında yapılan halat çekme oyunu, oldukça eğlenceli geçti.

-umut-yolundan-losemili-cocuklar-icin-moral-etkinligi_8759_dhaphoto5.jpg
 

"Amacımız hasta çocuklar ve ailelerine moral vermek"

Etkinlikte bir konuşma yapan Umut Yolu Derneği Başkanı Aynur Çelikdöven, “geleneksel olarak düzenlediğimiz yaz eğlencesiyle, sürekli hastane ortamında kalmak zorunda olan hasta çocuklar ve ailelerine moral vermek istedik. Etkinliğimize destek olan üyelerimize ve sponsorlarımıza, hasta çocuklar adına teşekkür ederim” dedi. Etkinlik, dernek tarafından misafirlere sunulan ikramlarla devam etti.

Temel Elcivan

HABERE YORUM KAT