KT Bank AG'de genel müdür değişikliği

KT Bank AG'de genel müdür değişikliği

Almanya'nın ilk İslami bankası olarak 2015 yılında açılan ve katilimdunyasi.com 2 yıl üst üste 37 milyon ve 41 milyon TL zarar eden KT Bank AG'de genel müdür değişikliğine gidileceği bildirildi.

FRANKFURT - Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından Almanya'nın ilk İslami bankası olarak 2015 yılında kurulan KT Bank AG'de genel müdür değişikliğine gidileceği açıklandı.

KT Bank AG Gözetim Kurulu Başkanı ve ana ortak olan Kuveyt Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Ufuk Uyan, 2012 yılı Ağustos ayından itibaren KT Bank AG’nin kuruluş projesinde yer alan ve 2015 Mart ayından itibaren bankanın Kurucu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Kemal Ozan'ın, 2017 Nisan ayı sonunda bayrağı çalışma arkadaşı ve halen KT Bank AG kurul üyesi olan Ahmet Kudsi Arslan‘a devredeceğini açıkladı.

KT Bank Genel Müdürü Kemal Ozan ise “KT Bank AG‘nin kuruluş safhasının tamamlanmasıyla birlikte misyonumu tamamlamış bulunmaktayım. Böylesine önemli bir projenin ve ekibin bir parçası olmaktan ve bu sürece katkıda bulunmuş olmaktan dolayı çok gururluyum ve artık yeni denizlere yelken açmamın zamanı geldi” şeklinde konuştu.

katilimdunyasi.com, KT Bank AG'nin, 2015 yılında 37 milyon TL ve 2016 yılında da 41 milyon 161 bin TL zarar ettiğini yazmıştı.

HABERE YORUM KAT