Kerem yine Alman milli takımını seçti

Kerem yine Alman milli takımını seçti

Önce Alman, sonra Türk milli takımını seçtiği açıklanan Hoffenheim'lı futbolcu Kerem Demirbay'ın kararını yeniden Alman milli takımı yönünde değiştirdiği açıklandı.

FRANKFURT - Türkiye ve Alman Futbol Federasyonları arasında Kerem Demirbay'ı kazanma yarışı yaşandı. İlk olarak Alman medyası 23 yaşındaki oyununun Alman Milli Takımını seçtiğini yazdı. TFF'den "bizi seçti" açıklaması geldi. Son noktayı koyan Alman Futbol Federasyonu ve kulübü Hoffenheim, oyuncunun Alman Milli Takımını seçtiğini duyurdu.

Hoffenheim ile gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Kerem Demirbay için sıcak gelişmeler yaşandı. İlk olarak genç oyuncunun Almanya'yı seçtiği haberleri Alman basınına yansıdı. 

Aradan fazla bir süre geçmeden Türkiye Futbol Federasyonu, "Kerem Demirbay, Türk Milli Takım forması giyecek" başlığıyla bir duyuru yayınladı. 

Bu açıklamadan dakikalar sonrası da Almanya Futbol Federasyonu ve kulübü Hoffenheim, 23 yaşındaki oyuncunun Almanya Milli Takımını seçtiğini duyurdu. 

Kerem'in son dakika değişikliğiyle Alman Milli Takımı seçmesinin ardından TFF'den bir açıklama daha geldi. TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada Kerem Demirbay'ın ıslak imzası ile Türk Milli Takımı'nı seçtiğini gösteren belgeye de yer verildi. NTV

HABERE YORUM KAT