İsveçli imam: Domuz eti yiyen eşcinsel olur

İsveçli imam: Domuz eti yiyen eşcinsel olur

İsveç’te bir imam, çocuklara domuzların eşcinsel olduğunu ve domuz eti yiyenlerin de eşcinsel olabileceğini söyledi.

MALMÖ - İsveç’in Malmö kentinde Mahmood Camisi’nin İmamı Rizwan Ahmad Afzal, kendisini ziyarete gelen çocuklara yaptığı konuşmada “domuzların eşcinsel olduğu için yenilmeyeceğini, domuz eti yiyenlerin eşcinsel olabileceğini” ileri sürdü. Açıklamalar tepki yarattı. 

İsveç’te ilkokulda eğitim gören çocuklara din derslerinde Hristiyanlık, Müslümanlık, Yahudilik ve diğer dinlerle ilgili teorik bilgiler veriliyor. Daha sonra da kiliseler, camiler ve sinagoglara düzenlenen ziyaretlerde çocuklar din insanlarına bu dinler ve inançlar hakkında sorular soruyor.

Bulltofsta İlkokulu 5. sınıf öğrencileri, geçtiğimiz günlerde sınıf öğretmenleriyle birlikte Mahmood Camii’ni ziyaret etti. Öğretmenlerden biri, caminin imamı Rizwan Ahmad Afzal’a Müslümanların neden domuz eti yemedikleri sorusunu sordu. 

Afzal, domuzlar eşcinsel oldukları için etlerini yemenin haram olduğunu ve bu nedenle de Müslümanların domuz etini yemediğini iddia etti. Ayrıca 5 vakit namaz kılmayanların Allah tarafından cezalandırılacağını söyledi.

ekran-resmi-2017-07-12-21.30.23.png

 

HABERE YORUM KAT