İstanbul'daki terör saldırısına "sütlü" tepki

İstanbul'daki terör saldırısına "sütlü" tepki

Isparta Ülkü Ocakları, "Anamızın ak sütü gibi canımız bu vatana feda olsun" sloganıyla düzenledikleri etkinlikte süt dağıttı.

ISPARTA - Isparta Ülkü Ocakları, "Anamızın ak sütü gibi canımız bu vatana feda olsun" sloganıyla düzenledikleri etkinlikte polis memurlarına ve vatandaşa süt ikram etti.

Isparta Ülkü Ocakları üyeleri, Belediye İşhanı önünde kurdukları kazanda süt kaynattı.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, kaynatılan sütü görev yapan polislere ikram etti. Polislere ayrıca Türk bayrağı hediye edildi.

Daha sonra vatandaşlara da süt dağıtıldı.

Ülkü Ocakları Başkanı Çapraz, gazetecilere yaptığı açıklamada, İstanbul'daki terör saldırısından büyük üzüntü duyduklarını belirtti.

Türkiye'nin çeşitli terör örgütlerinin hedefi haline geldiğini söyleyen Çapraz, her geçen gün kinlerini içlerine attıklarını ancak bunu yapanlara da kan kusturacaklarını ifade etti.

Çapraz, şehitler için "Anamızın ak sütü gibi canımız bu vatana feda olsun" diyerek, polis memurlarına ve vatandaşlara süt ikramında bulunduklarını ve Türk bayrağı dağıttıklarını dile getirdi.

Allah'ın Türk milletinin yardımcısı olmasını dileyen Çapraz, her zaman dualarla polis ve askerin yanında olduklarını vurguladı.

Belediye Başkanı Günaydın da çok üzgün olduklarını, dünyanın adeta değişik yöntemlerle Türkiye üzerine savaş açtığını belirtti.

İstiklal Harbi'nden farklı olarak dünyanın, çeşitli terör örgütlerini maşa gibi kullanarak Türkiye üzerine saldırdığına dikkati çeken Günaydın, "Bugün de aynı şey var. 38 şehidimiz var. Bu savaşı Türk milleti kazanacaktır. Bunu yapanları da pişman edecektir çünkü 15 Temmuz'da sade vatandaşlarımız bunu gösterdi. Bu milletin gücünü görecekler." dedi.

20161211_2_20635843_16882086_web.jpg

HABERE YORUM KAT