İmamdan şehit selfiesi

İmamdan şehit selfiesi

Aydın, Çine’de binlerce kişinin katıldığı törenle toprağa verilen Şehit Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Güneri’nin tabutu ile selfie çekip sosyal medya hesabında paylaşan imam, büyük tepki gördü.

AYDIN - Aydın Denge gazetesinden Sezgin Madran’ın haberine göre; Şırnak’ta yol kontrolünü sağlayan askeri time PKK'lılarca Pazartesi günü düzenlenen saldırıda şehit düşen 23 yaşındaki Uzman Çavuş Süleyman Güneri, salı günü Çine Hükümet Meydanı’nda binlerce kişinin katılımıyla düzenlenen törenin ardından toprağa verilmişti.

“İmama yakışmadı" 

Şehit cenazesinin ilçe meydanındaki törenin ardından mezarlığa götürülüşü sırasında şehit yakınları ile birlikte cenaze aracına binen Mutaflar Camisi İmamı Süleyman Şen, cep telefonuyla selfie çekip kendisinin, şehidin tabutunun ve şehit yakınlarının göründüğü fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. İmam Şen’in bu paylaşımı, büyük tepki gördü.

Mezarlıkta selfie çekmiş 

Mutaflar Camisi İmamı Süleyman Şen, şehidin cenazesinin defnedildiği mezarlıkta törene katılan milletvekilleri ve Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak’ın da göründüğü bir başka selfie ile cenaze töreni ve defin işlemlerinden çektiği fotoğrafları da paylaştı.

HABERE YORUM KAT