Gurbetçi genç intihar etti

Gurbetçi genç intihar etti

Hollanda'da ikamet eden Onur isimli Türk kökenli genç, eski kız arkadaşı çıplak fotoğraflarını internetten paylaşınca intihar etti.

ROTTERDAM - Hollanda'da ikamet eden 15 yaşındaki Onur Hakan C. adlı Türk kökenli gencin, bir binanın çatısından atlayarak intihar ettiği öğrenildi. 

Aslen Adanalı olduğu belirtilen Onur Hakan'ın çıplak fotoğraflarının eski kız arkadaşı tarafından internet ortamında yayıldığı ve bu nedenle hayatına son verdiği tahmin ediliyor. Türk gencin eski kız arkadaşına yazdığı son mesajı da şu şekilde: "Seni çok sevdim. Ben gidiyorum hoşçakal. Her şey için özür dilerim. İnterneti kapatıyorum, istediğini yollayabilirsin".

Olayın ardından Onur Hakan’ın evinin önünde toplanan 200’den fazla okul arkadaşı, gözyaşlarına boğuldu. Eski kız arkadaşının da fotoğrafları yaydığına pişman olduğubu söylediği ifade edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, emniyet yetkilileri olayda adı geçen eski kız arkadaşın reşit olmaması nedeniyle mahkemeye sevk edilip sevk edilmemesine soruşturma sonrasında karar verileceğini belirttiler. 

Onur Hakan'ın cenazesinin Türkiye'de toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT