'FETÖ'cüleri kapıya koymaya mecburuz'

'FETÖ'cüleri kapıya koymaya mecburuz'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Partimizin çatısı altında yol yakınken, nerede FETÖ ile bağlantısı olanlar varsa hemen bize bildirin, anında kapıya koymaya mecburuz" dedi.

ANTALYA  - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Antalya Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısında konuştu.

"AK Parti'yi durağanlığa mahkum etmeye hakkımız yoktur"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partililere seslenerek, "Dünyanın ve Türkiye'nin hızla değiştiği bir dönemde AK Parti'yi durağanlığa mahkum etmeye hakkımız yoktur. Yeni projelerle, sürekli yenilenen heyecanlarla, daima hedef büyüten bir dinamizmle yoluna devam eden yönetici arkadaşlarımız, elbette hizmetlerini sürdürecektir ama partiyi sırtlayıp götürmek yerine, partinin sırtına binmeye kalkanları kenara çekmek de milletimize karşı sorumluluğumuzun gereğidir." diye konuştu.

"FETÖ ile iltisakı olanları asla barındıramayız"

"Partimizin çatısı altında FETÖ ile iltisakı olanları asla barındıramayız." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yol yakınken, nerede FETÖ ile bağlantısı olanlar varsa hemen bize bildirin, anında kapıya koymaya mecburuz." dedi.

ekran-resmi-2017-07-12-21.30.23.png

HABERE YORUM KAT
1 Yorum