Emeklilerden Öz Kayseri Fabrikası'na ziyaret

Emeklilerden Öz Kayseri Fabrikası'na ziyaret

Almanya'nın Wiesbaden şehrinde bulunan Öz Kayseri Pastırma Fabrikası'nı ziyaret eden emekli vatandaşlar, fabrikayı gezerek Öz Kayseri kurucusu Hilmi Selçuk'dan bilgi aldılar.

WIESBADEN - Dietzenbach Göçmenler Merkezi, emeklilerin boş zamanlarını değerlendirmelerine katkıda bulunmak amacıyla bölgede faaliyet gösteren Öz Kayseri Pastırma Fabrikası'na bir ziyaret düzenledi. Fabrikayı gezerek pastırma üretiminin bütün aşamalarını yerinde görme fırsatını bulan emekliler, fabrikanın kurucusu Hilmi Selçuk'tan bilgi aldılar.

Hilmi Selçuk: Her şey para değil

Öz Kayseri'nin Almanya'da 20 yıldır raflarda olduğunu belirten Hilmi Selçuk, "Fabrikamızın kapısı her zaman herkese açık. Yolu buradan geçenler istedikleri zaman fabrikaya gelip, üretimi yerinde görebilirler" dedi. Ticaretlerle uğraşan gençlere tavsiyelerde bulunan Selçuk, "Her şey para değil. Paraya çok önem veren şirketlerin hepsi kapandı, gitti. Önemli olan bir işi layığıyla yapabilmek" şeklinde konuştu.

'Hayran olmamak elde değil'

Göçmenler Merkezi Danışmanı Hıdır Karademir ise Öz Kayseri Fabrikası'na düzenledikleri ziyaretlerin artık bir gelenek haline geldiğini vurgulayarak, "Burada en son teknolojiyle üretim yapılıyor. Öz Kayseri'ye ve Hilmi Selçuk'un azmine hayran olmamak elde değil" ifadelerini kullandı.

ozkayseri0.jpg

HABERE YORUM KAT