'Eğilmedik, ezilmedik, yüzümüz ak'

'Eğilmedik, ezilmedik, yüzümüz ak'

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Geriye dönüp baktığımızda, hamd olsun, bizi utandıracak bir olumsuzluğun olmadığını gönül huzuruyla söylemek isterim. Biz eğilmedik, ezilmedik. Yüzümüz ak" dedi.

İSTANBUL - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkücü Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret ederek, anıta karanfil bıraktı. 


"Geri dönüp baktığımızda bizi utandıracak bir olumsuzluk yok"

Asrın tuzak ve komplolarına meydan okuduklarını vurgulayan MHP lideri Bahçeli, şunları söyledi:

"Gün geldi, nefesi yetişmeyenler geriye düştü. Gün geldi, nefislerine tutsak düşmüş, dünyevi menfaatlerini davanın önüne çıkaranlar gevşeklik gösterip yanlışa girdi. Biz eğilmedik, ezilmedik. Yüzümüz ak, yönümüz aydınlıktı. Geriye dönüp baktığımızda, yaşanan onca acı ve ıstırap verici hadiseyi yorumladığımızda, hamd olsun, bizi utandıracak, kahredecek bir olumsuzluğun olmadığını gönül huzuruyla söylemek isterim"

"Şehit haberleri yüreklerimizi parçalıyor"

Türk milletinin beka mücadelesinin, dün olduğu gibi bugün de sürdüğünü belirten Bahçeli, "Bu mücadele çilelidir, zorludur, hunhar ve alçak komploların kıskacındadır. Türkiye, tarihinin en sıkıntılı dönemlerinden birini yaşamaktadır. Vatan ve millet nöbeti bekleyen evlatlarımızın gün aşırı şehadetleri yüreklerimizi parçalamaktadır" dedi. 

HABERE YORUM KAT