Derbi öncesi biletler tavan yaptı

Derbi öncesi biletler tavan yaptı

Derbi biletleri günler öncesinden tükenirken, maç öncesi karaborsada biletlerin 250 TL'ye kadar satıldığı görüldü.

İSTANBUL - 2015-2016 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası finalinde Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek.

Antalya Stadyumu'nda saat 21.15'te başlayacak mücadele öncesi iki takımın otobüsleri geniş güvenlik önlemleri ile aynı anda stada geldi. Bu sırada Fenerbahçeli yöneticiler de aileleriyle birlikte tek otobüste geldi. Galatasaray yönetiminden gelenler ise münferit olarak stattaydılar.

Güvenlik önlemleri aynı yoğunlukta iki kulübün taraftarına da uygulandı. Taraftarlar tepeden tırnağa aranarak güvenlik ağından geçip stada girebildi.

İki takım futbolcuları maç öncesi zemine çıktılar ve kendi taraftarlarını selamladılar. Bu arada Sneijder, Sarı Kırmızılı taraftarların isteği üzerine üçlü çektirdi.

Karaborsa tavan yaptı 

Maç biletleri günler öncesinden tükenirken, maç öncesi karaborsada biletlerin 250 TL'ye kadar satıldığı görüldü.

Gün boyunca Antalya sokaklarında Galatasaraylı ve Fenerbahçeli taraftarlar dostane görüntüler sergilediler. Arkadaş grupları içinde iki takım taraftarlarının beraber gezdiği de gözlendi. Ancak maç saatine yaklaştıkça gerilim az da olsa arttı. Maç öncesi Sakıp Sabancı Bulvarı yönünden ilerleyen Fenerbahçeli bir grup taraftar ile Kültür Merkezi yönündeki Galatasaraylı seyirciler arasında tartışma çıktı. Bulvarın bir bölümünde trafiği kapatan polis, Galatasaraylı taraftarları bölgeden uzaklaştırmaya çalıştı. Ayrıca Antalya Stadı'nın kapıları önceden bildirilen saatten geç açılınca iki takım taraftarları ile emniyet güçleri arasında gerginlik yaşandı.

 

HABERE YORUM KAT