Deniz Yücel'den başka işiniz yok mu?

Deniz Yücel'den başka işiniz yok mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Teröristleri verin deriz, vermezler. Gelip utanmadan sıkılmadan bir tane ajan provokatörü isterler. Ya sizin başka işiniz gücünüz yok mu" deddi.

ANKARA - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya'nın idam referandumu yapılması halinde sandık kurulmasına izin vermeyeceği yönündeki açıklamasına cevap verdi. "Şimdi yeni bir şey duyuyorum. Halk oylamasına gidilirse Avrupa’da sandık kurdurmayacaklarmış. O sandıklar da size kalsın. Bize Türkiye’deki sandıklar yeter" diye konuşan Erdoğan, Almanya'nın teröristleri iade etmediğini ileri sürdü.

Erdoğan şöyle konuştu:

Deniz Yücel'den başka işiniz yok mu?

Verin bu teröristleri bize. Vermezler. Onları bize karşı kullanmanın gayretindeler. Gelip bizden sıkılmadan, utanmadan bir tane ajan provokatörü isterler. Bunu da Alman rezidansında Tarabya’da bir ay saklarlar. Şimdi tabii tutuklandı, içeride. Hala onu istiyorlar, ya sizin başka işiniz gücünüz yok mu? Kendi yargılarına gelince bağımsız. Kendi yargıları tarafsız. Bizim yargımıza gelince taraflı, öyle mi? Bizim yargımıza gelince tutukladı, olay bu kadar basit.

Gücün yetiyorsa öldürürsün

Önce siz o istediğimiz teröristleri verin. Kampanyalar yapıyorlar, kendi milletvekilleri dahi Almanya’da, Hollanda’da, Avusturya’da bu tür kampanyalara katılıyorlar. İsviçre işte, gördünüz. Parlamentonun önünde dev bir bayrak, fakirin resmi. Şakağına da silahı dayamışlar, Erdoğan’ı öldürün. Gücün yeterse öldürürsün o ayrı mesele. Biz Rabbimizin bizimle beraber olduğuna inandığımız için korkmadan yürüyoruz. Yapacağınız varsa yaparsanız. Ama oranın devleti, polisleri bu rezilliği seyrederken kalkıp da “Ne yapıyorsunuz?” diyen var mı? İşte camilerimize Gamalı haç çizdiler. Türkiye’de onlara ait ibadethanelere, mabetlere acaba bu tür yazılar veya işaretler konsa ne derler? İsyan ederler değil mi? Ama biz onlara ait mabetlere bugüne kadar böyle bir olumsuz şey asla yaptırmadık. Ülkemizde böyle bir şeyi asla yaptırmayız. Biz asil bir milletiz.

HABERE YORUM KAT