Demokrasi nöbetinde Ak Parti'liler ile CHP'liler el ele

Demokrasi nöbetinde Ak Parti'liler ile CHP'liler el ele

Eskişehir'de düzenlenen 'Vatan İçin Nöbetteyiz' etkinliğinde AK Parti ve CHP milletvekilleri ile belediye başkanları ele ele platforma çıkıp kalabalığı selamladı.

ESKİŞEHİR - Eskişehir'de düzenlenen 'Vatan İçin Nöbetteyiz' etkinliğinde AK Parti ve CHP milletvekilleri ile belediye başkanları ele ele platforma çıkıp kalabalığı selamladı.

Darbe girişiminin ardından Eskişehir'de başlatılan dekokrasi nöbeti Vilayet Meydanı'nda sürüyor. Bu akşamki etkinliğe CHP Milletvekili Utku Çakırözer, CHP'li belediye başkanları; Tepebaşı İlçe Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Mahmudiye İlçe Belediye Başkanı İshak Gündoğan ve Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı da katıldı. CHP Milletvekili ve belediye başkanlarını Vilayet Meydanı'nda Ak Parti milletvekilleri Harun Karacan ve Emine Nur Günay, Ak Parti İl Başkanı Dündar Ünlü ile AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan karşıladı.

CHP'liler ile AK Partililer birlikte, meydana kurulan platforma çıkıp vatandaşları selamladı, ellerindeki Türk bayraklarını salladı. CHP Milletvekili Utku Çakırözer ile Tepebaşı Belediye Başkanı CHP'li Ahmet Ataç kalabalığa hitaben kısa birer konuşma yaptı.

 

HABERE YORUM KAT