CHP, Elif Akçit'in adını yaşatacak

CHP, Elif Akçit'in adını yaşatacak

CHP NRW Genel Sekreteri görevindeyken, referandum çalışmaları esnasında geçirdiği rahatsızlık sonucu geçtiğimiz gün vefat eden Elif Akçit'in adı yaşatılacak.

KÖLN - CHP Almanya Kuzey Ren Vestfalya (NRW) Birliği Genel Sekreteri iken referandum çalışmaları esnasında rahatsızlanan ve 5 aydır komada verdiği yaşam savaşını 16 Temmuz 2017 tarihinde kaybederek Hakk'ın rahmetine kavuşan Elif Akçit'in adı yaşatılacak.

CHP NRW Birliği'nden yapılan açıklamada, Dinslaken Selimiye Camisi'nnde kılınan cenaze namazının ardından defnedilen Akçit'in adı parti bürosundaki gençlik odasına verilecek. 

Akçit'in adına bir de dayanışma hesabı açan CHP'liler, LÖSEV ve TEMA vakıflarında gönüllü olarak çalışan partilileri için 23.07.2017 tarihinde önce mezarı başında daha sonra da CHP NRW bürosunda tören düzenleyecek.

Dayanışma hesabında toplanacak meblağ üçe ayrılarak, bir bölümü ile TEMA çalışmaları kapsamında hatıra ormanı oluşturulacak, ikinci bölümü LÖSEV Vakfı Hastanesi'ne bağışlanacak ve üçüncü bölümü de Akçit'in 2 çocuğunun eğitimine destek olmak amacıyla kullanılacak. 

Dayanışma hesabı bilgileri:

CHP NRW Birliği e.V.
SPARKASSE DUISBURG 
IBAN: DE 26350500000200304103 
BIC: DUISDE33XXX
Açıklama: Sosyal Dayanışma - Elif Akçit anısına

 

ekran-resmi-2017-07-12-21.30.23.png

HABERE YORUM KAT