Çavuşoğlu: Turizmde bu sene sorun yok

Çavuşoğlu: Turizmde bu sene sorun yok

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Turizmde bu sene sorun yok. 'Patron millettir' demek için 'evet' diyeceğiz" şeklinde konuştu.

ANTALYA - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, turizmle ilgili bu sene sorun olmadığını belirterek, "Bazı haberler çıkıyor charter'larla ilgili bunların doğru olmadığını Sayın Putin de teyit ediyor. Bu sene çok sayıda Rusya'dan turisti Antalya'mızda özellikle Belek'te, Kadriye'de, Serik'te ağırlayacağız." dedi.

"Turizmde bu sene sorun yok"

Geçen sene turizm konusunda istenmeyen, üzücü bir hadise sonucu sıkıntı yaşandığını anımsatan Çavuşoğlu, şu görüşlere yer verdi:

"Bu sene inşallah böyle bir sorun yok. Bazı haberler çıkıyor charter'larla ilgili. Bunların doğru olmadığını Sayın Putin de teyit ediyor. Bu sene çok sayıda Rusya'dan turisti Antalya'mızda özellikle Belek'te, Kadriye'de, Serik'te ağırlayacağız. Yani tüm sahillerimizde ağırlayacağız. Serik Türkiye'de turizmin kalbi olmuştur, sadece tarımın, ticaretin değil... Turizmin gelişmesi çiftçilerimizin de yararınadır. Buradaki ürettiğimiz ürünleri hem ihraç edeceğiz hem iç piyasaya göndereceğiz. Hem de inşallah buraya gelen turistlerin kaldığı otellere satmaya devam edeceğiz."

Yeni anayasayı da anlatan Çavuşoğlu, "Patron millettir" demek için sandıkta "evet" diyeceklerini belirterek, sandıkta güzel bir mesaj verileceğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
2 Yorum