Arda Turan: Arda Turan gibisi 100 yılda bir gelir

Arda Turan: Arda Turan gibisi 100 yılda bir gelir

Barcelonalı futbolcu Arda Turan, “‘Aaa her yerde Arda var’ diyorlar. Tabii ki de ben olacağım. Yüzyıllık tarihe baksınlar. Kaç tane Arda Turan var! Fazla mütevazılık kibir göstergesidir...” dedi.

İSTANBUL - Barcelona'da oynayan futbolcu Arda Turan, kendisi gibi bir futbolcunun 100 yılda bir geleceğini ifade ederek, "Her yerde Arda var diyorlar, tabii ki de ben olacağım" şeklinde konuştu.

Fanatik gazetesine röportaj veren Arda Turan şunları söyledi:

“Geçen sene İstanbul’a geldiğim gün sayısı 8’i geçmemiştir. Ben buralardan gidince göreceğiz Barcelona’ya, Atletico Madrid’e kaç tane oyuncumuz gelecek!”.

Benim işim sahada olduğu için insanlar sürekli, ‘Aaa her yerde Arda var’ diyor. Tabii ki de her yerde ben olacağım. Yüzyıllık tarihe baksınlar. Kaç tane Arda Turan var! Portekizliler’in bir sözü vardır; ‘Fazla mütevazılık kibir göstergesidir’ diye... Kaç tane Arda vardır. Ama ben yemin ediyorum size... Geçen sene İstanbul’a geldiğim gün sayısı 8’i geçmemiştir. Milli takımı çıkar, 8 günü geçmemiştir. Geçen gün mesela Arda’nın malvarlığı diye haber yapmışlar. Ne kadar ayıp bir şey ya..."

HABERE YORUM KAT