AOK Hessen'den tatlı bilgilendirme

AOK Hessen'den tatlı bilgilendirme

AOK Hessen, Hessen Günü etkinliklerinde kurduğu stantlarda ziyaretçilerini bilinçli şeker tüketimi konusunda bilgilendirdi.

RÜSSELSHEİM - Bu yıl 57'incisi düzenlenen Hessen Günü etkinliği Frankfurt yakınında bulunan Rüsselsheim şehrinde gerçekleştirildi.

9-18 Haziran tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan Hessen Günü'nde AOK Hessen, iki stand ile ziyaretçilerine hizmet verdi. 

Eyalet sergilerinin bulunduğu bölümdeki stantlarında ziyaretçilerini şeker hastalığı konusunda bilgilendiren AOK Hessen yetkilileri, oyunlarla şekerin aşırı kullanımın zararlarına dikkat çekti.

Hessen Günü etkinlikleri kapsamında AOK Hessen olarak sağlıklı yaşamın önemine vurgu yaptıklarını dile getiren AOK Hessen Etnik Pazarlama Müdürü Necati Şuözer, tatlı şeylerin lezzetli olduğu kadar sinci ve kötü şeker hastalığının da tetikleyici olduğuna dikkat çekti.

2017-06-13-aok-ht-rü-2017-2010k20©friese-26.jpg

AOK standını ziyaret eden kişilere oyunlarla gıda maddelerinin içindeki şeker miktarlarını öğrettikleirni belirten Şuözer, "Rafine edilmiş şekerin insan vücuduna etkileri hakkında detaylı bilgiler verildi. Ziyaretçiler için en güzel ani ise; Virtual Realtiy / yani sanal alemde sanki gerçekmiş gibi özel bir gözükle süper marketteymiş gibi alış veriş yapmaları oldu" dedi.

Şuözer, "Kurmuş olduğumuz iki ayrı standımızı toplumun farklı kesimlerinden çok sayıda ziyaretçi ağırladık.  Standımızı ziyaret eden sivil toplum kuruluşları yetkilileri ve yöneticileri şeker hastalığı konusundaki duyarlılığımızdan dolayı bizlere teşekkür ve minnetlerini ilettiler" dedi.

 

HABERE YORUM KAT