Almanya'da anaokulunda taciz skandalı

Almanya'da anaokulunda taciz skandalı

Berlin'de kiliseye ait bir anaokulunda 11 kız çocuğunu yıllarca taciz eden anaokulu öğretmeni, 2,5 yıl hapis ve 5 yıl meslekten men cezası aldı.

BERLİN - Almanya'nın Berlin şehrinde kiliseye ait bir anaokulunda 2010 - 2014 yılları arasında görev yapan bir anaokulu öğretmeni, cinsel istismar şüphesiyle çıkarıldığı mahkemede 2,5 yıl hapis ve 5 yıl meslekten men cezası aldı. Frankfurt Oder'de görülen duruşmada, 29 yaşındaki erkek öğretmenin 11 kız çocuğunu 36 defa taciz ettiği ortaya çıktı.

Pişman olduğunu belirten anaokulu öğreetmeni, "Böyle olmasını istemezdim. Çocuklardan ve ailelerinden özür diliyorum" dedi ancak aileler özrü kabul etmedi.

Bir veli kızının uzun süre uyumakta güçlük çektiğini belirtirken, tacizci öğretmen çocukları öğle uykusunda öptüğünü ve okşadığını kabul etti. Pedofoli olduğunu söyleyen sapık öğretmen, kendisinin de küçükken babasının ve kız kardeşlerinin tacizine uğradığını belirtti.

Anaokulu yönetimi olay ortaya çıktıktan sonra velileri bilgilendirdiklerini iddia ederken, veliler bu bilgiyi yalanladı. 

HABERE YORUM KAT