Almanya kraliçesini seçiyor

Almanya kraliçesini seçiyor

Miss Germany 2016 kraliçesi Katolik din dersi öğretmeni olan Lena Bröder tacını devretmek için geri sayım başladı.

FREİBURG - Dünya’nın en eski güzellik yarışmalarından biri olan Almanya güzellik yarışması ‘Miss Germany 2017’ finali 18 Şubat Cumartesi akşamı ülkenin en büyük eğlence parkı Freiburg kentinin Rust kasabasında bulunan ‘Avrupa Parkı'nda yapılıyor.

Miss Germany Corporation GmbH (MGC) tarafından organize edilen güzellik yarışması 18 Şubat 2017 finalinde, 90. yıldönümünü kutluyor.

Yaklaşık 80 gün sonra arka, arkaya 15. güzellik yarışma finaline ev sahipliği yapacak olan Almanya’nın en büyük eğlence parkı ‘Avrupa Parkı’ büyük finale hazırlanıyor. Yarışmaya katılmak için beş binden fazla adayın içinden yapılan ön seçimlerde 24 finalist’ten 7 finalist şimdiden seçildi. Büyük finalde podyuma yükselen 7 aday’dan Miss Berlin güzeli Lisa Zerna (24), Miss Doğu Almanya güzeli Sophie Anwander (19), Miss Orta Almanya güzeli Monja Möser (20), Miss Saksonya güzeli Elisabeth Pfeif (20), Miss Bremen güzeli Sarah Strauss (21), Miss Thüringen güzeli Victoria Selivanov (19), Miss Baden Württemberg güzeli Dominique Busch (21) seçildi. Geriye kalan 17 finalistlerin seçimleri 22 Ocak Pazar gününe kadar eyaletlerde yapılacak ön seçimlerde podyuma hangi güzelin çıkacağı belli olacak.

Güzeller podyuma Kanarya Adası'nda hazırlanıyor

Almanya’nın en güzel 24 kızı büyük finale Atlas Okyanusu’nda yer alan Kanarya Adaları'nın sevilen tatil beldesi Fuerteventura’da hazırlanıyor. 31 Ocak tarihinde 60 kişilik kafileyle Frankfurt’tan, Fuerteventure Adası'na uçacak olan finalistler 9 Şubat tarihinde son çalışmalarını tamamlamak için Almanya’nın Baden Württemberg eyaletinde bulunan Avrupa Parkı'na geri dönüyor. 90. güzellik yarışmasının final biletleri şimdiden satıldı. Almanya komşusu Fransa, İsviçre ve diğer ülkelerden 200’e yakın basın mensubu büyük finali izlemek için akredite oldu.

Miss Germany 2016 kraliçesi Katolik din dersi öğretmeni olan Lena Bröder (28) tacını devretmek için geri sayım başladı. Finalistleri zengin hediyeler bekliyor. Podyuma çıkacak olan 24 güzele giyim, mayo, kozmetik, diş bakımı, tatil hediyeleri verilecek. Yeni seçilecek olan Miss Germany 2017 kraliçesine bir yıllık modellik kontratı, fotoğraf, video çekimleri, 7 bin avro değerinde yatak takımıyla bir haftalık tatil ödülü bekliyor.

Levent Gündüz 

70665_88962_08122016140709_6.jpg

HABERE YORUM KAT