Alman Tarım Birliği'nden Öz Kayseri'ye sürekli kalite ödülü

Alman Tarım Birliği'nden Öz Kayseri'ye sürekli kalite ödülü

Almanya'nın önde gelen Türk gıda firmalarından Öz Kayseri Pastırma Fabrikası, Alman Tarım Birliği (DLG) tarafından verilen Sürekli Kalite Ödülü'nü ikinci kez kazanarak, kırılması güç bir rekora imza attı. 

FRANKFURT - Öz Kayseri Pastırma Fabrikası, Alman Tarım Birliği (DLG) tarafından verilen kalite ödüllerine bir yenisini daha ekledi.  2003 yılından beri çeşitli kategorilerde ödül alan Öz Kayseri geçtiğimiz yıl Sürekli Kalite Ödülü'nü bu yıl da kazanmayı başardı. Alman Tarım Birliği'nden (DLG) yapılan açıklamada, Öz Kayseri ürünlerinin birlik tarafından sürekli test edildiği ve bütün testlerden başarıyla ayrıldığı belirtildi. DLG'den Sürekli Kalite Ödülü alabilmek için, firmanın 5 yıl boyunca ürün kontrollerinden başarıyla çıkması ve en az 3 kategoride ödüllendirilmesi gerekiyor. 

Almanya'nın ilk Türk girişimcilerinden İş Adamı Hilmi Selçuk tarafından kurulan Öz Kayseri, böylelikle kırılması güç bir rekora imza atmış oldu.

ekran-resmi-2017-04-11-22.21.50.png

Alman Tarım Birliği (DLG) ödülleri hakkında

Alman Tarım Birliği, her yıl temel gıda ve et ürünleri arasında değerlendirmeler yaparak, en iyi ürünlere altın madalya veriyor. DLG’nin yaptığı değerlendirmeler, uzmanlardan oluşan jürinin kararına ve laboratuvar analizlerinin sonuçlarına dayanıyor. DLG ürün değerlendirmesinde paketlerin kalitesine ve kolay açılır - kapanır olmasına da dikkat ediyor. Uluslararası akreditasyona sahip test merkezlerinde yaptığı değerlendirmelerle, objektif bir şekilde ödül veren DLG, gıda sektöründe Avrupa’nın en prestijli kurumlarından biri olarak biliniyor.

HABERE YORUM KAT