Alman polisi halktan yardım istedi

Alman polisi halktan yardım istedi

Berlin’de bir kadın önce eşcinsellere hakaret etti, sonra da 39 yaşındaki bir adamı yaraladı. Polis yaklaşık iki aydır peşinde koştuğu kadını yakalayamayınca halktan yardım istedi.

BERLİN - Geçen mart ayının başında iki arkadaşıyla birlikte Berlin'in Mitte İlçesi'nde tramvayda yolculuk yaptığı sırada eşcinseller aleyhine konuşan kadını, yolculardan biri uyardı. Kadın ile 39 yaşındaki yolcu arasındaki tartışma büyüdü. Kadın eşcinsellere hakaret etmeyi sürdürdü. O sırada elinde bulunan bira şişesiyle yolcuya saldırdı. Bira şişesiyle yolcunun kafasına vurdu. Ardından da kaçarak izini kaybettirdi. 

Ancak kadının görüntüleri tramvaydaki güvenlik kamerasına takıldı. Yanında bulunan iki adamla birlikte ortadan kaybolan kadını yakalayamayan polis, saldırganın görüntülerini yayınladı. Halktan da yardım istedi. Polis, kadını tanıyanların 030-4664 953 199 numaralı telefondan veya en yakın karakola giderek bilgi vermesini istedi. Kadın hakkında adam yaralamak ve eşcinsellere hakaretten soruşturma açıldı.

HABERE YORUM KAT