'16 Nisan hırsızlar için kabus günü'

'16 Nisan hırsızlar için kabus günü'

"Bu milletin cebinden paralarını çalanlar için 16 Nisan elbette kabus günüdür" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu milletin cebinden paralarını çalanlar, hak etmedikleri bir gücü kullanarak kendilerine paralel iktidar kuranlar için 16 Nisan elbette kabus günüdür. Onun için istemiyorlar. Ama istikrar ve güven ortamını garanti altına alacak cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle 2023 hedeflerine ulaşarak dünyanın en büyük on ekonomisinden biri olacak Türkiye için 16 Nisan düğün günüdür, bayram günüdür.

Bu sistemle birlikte Türkiye'nin değişim taleplerine en büyük direnci gösteren bürokratik oligarşinin, vesayet odaklarının gücü tamamen kırılıyor. 'Parlamenter demokrasi' diyorlar ya, parlamenter demokrasi aslında bir vesayet sistemidir. Şimdi bu sistemin beli kırıldığı için rahatsız oluyorlar.

Meclisimizi, Emniyet teşkilatımızın binalarını, Cumhurbaşkanı Külliyemizi bombaladılar. TÜRKSAT'ın binasını bombaladılar. Ankara'da, İstanbul'da vatandaşlarımıza ateş açtılar. Tanklarla üzerinden geçtiler. F-16'larla bombaladılar, helikopterlerle taradılar. Ancak tüm alçaklıklarına rağmen Türkiye'yi teslim alamadılar. Ülkemizi bu hainlere bırakmadık. Milletimizle bir olduk, darbecilerin karşısına dikildik. Türkiye'nin tarihinde ilk defa milletiyle birlikte olan Cumhurbaşkanı, hükümeti, meclisi sayesinde bir darbe girişimi akamete uğratıldı. Türk Milleti istiklaline ve istikbaline canı pahasına sahip çıkacağını içiredeki ve dışarıdaki tüm müstevlilere gösterdi. Antalya'nın da bu demokrasi mücadelesinde ön saflarda yer aldığını biliyorum. AHaber

 

HABERE YORUM KAT